Incompany cursus


De cursus Notuleren voor beginners (basiscursus) en de cursus Notuleren voor gevorderden
(effectief notuleren) kunnen worden verzorgd op een locatie van jouw keuze. De Notuleeracademie komt naar je toe bij een aanvraag voor een cursus voor drie tot zes personen op een locatie die jij voorlegt aan de Notuleeracademie. Uit ervaring blijkt dat om praktische redenen bij zeven cursisten of meer, het rendement van de cursus terugloopt. Om te kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen die de Notuleeracademie stelt, wordt de groep gesplitst bij een aanvraag voor een cursus voor meer dan zes personen.

Aanmelden voor een groepscursus op een locatie van jouw keuze

Stuur een e-mail naar info@notuleeracademie.nl of vul het contactformulier op de pagina contact online in. Binnen enkele dagen neemt de Notuleeracademie contact met je op voor het vastleggen van een cursusdatum.

Cursus voor Beginners: Leer de Basis

In de cursus voor Beginners komt de basis van het notuleren aan bod en je rol als notulist.

Lees meer over de inhoud van deze cursus bij de pagina 'Notuleren voor beginners'.

Cursus voor Gevorderden: Verbeter je notulen

In de cursus voor Gevorderden leer je om effectiever te notuleren. Je krijgt praktische handreikingen om je notulen te verbeteren. Om de cursus zoveel mogelijk aan de verwachtingen te laten voldoen, kun je een leervraag formuleren. Denk hierbij aan waar jij tegenaan loopt bij het notuleren. Wat wil je verbeteren? Welke opmerkingen krijg je over je notulen? De docent neemt de leervragen mee in de cursus. Om de docent een indruk te geven van de inhoud waarmee jij te maken hebt en de manier waarop jij de inhoud verwoordt, mail je een (geanonimiseerd) verslag naar de Notuleeracademie. Je krijgt een adviserende reactie op dit verslag die bestaat uit praktische tips die je meteen in praktijk kunt brengen.

Lees meer over de inhoud van deze cursus bij de pagina 'Notuleren voor gevorderden'.

Neem je laptop mee naar de cursus

Neem je laptop mee naar de cursus als je op de laptop wilt (leren) notuleren. Je notuleert tijdens de cursus twee of drie korte gefilmde nagespeelde vergaderingen. Als je nooit eerder op de laptop notuleerde is de cursus een mooie gelegenheid om dit te oefenen. Je krijgt praktische tips waardoor je eventuele aarzeling om te beginnen aan het notuleren op de laptop verdwijnt.

Factuur

De aanvrager van de groepscursus laat na vaststelling van de cursusdatum weten aan wie de factuur verstuurd wordt en welke gegevens van de kant van het bedrijf op de factuur vermeld moeten worden. Het is de bedoeling dat de factuur voldaan is voorafgaand aan de cursus.

Kosten

De kosten voor een cursus Notuleren incompany bedragen:
bij drie personen: € 1.310,--
bij vier personen: € 1.580,--
bij vijf personen: € 1.850,--
bij zes personen: € 2.120,--
Deze bedragen zijn exclusief 21% btw. De kosten voor de cursuslocatie en de lunch zijn voor rekening van de aanvrager.

Heb je nog vragen? Bel dan 030-2253211 of 06 81315011.

Heb je speciale wensen?

Vraag een Incompany cursus op maat aan.

Als de standaardcursussen notuleren niet zijn wat je zoekt, kan de Notuleeracademie voor jouw bedrijf een cursus Notuleren op maat maken. Stuur een e-mail naar info@notuleeracademie.nl of vul het onderstaande aanvraagformulier in. De Notuleeracademie neemt binnen enkele dagen contact met je op. Bij een cursus Notuleren op maat geldt een tarief op maat.