Groepscursus

STARTGARANTIE

De Notuleeracademie biedt de eendaagse groepscursus Notuleren voor beginners (basiscursus notuleren) en de eendaagse cursus Notuleren voor gevorderden (effectief notuleren) aan in Utrecht. Dit zijn cursussen met open inschrijving. De groep bestaat uit drie tot maximaal zes personen, zodat elke cursist aandacht krijgt van de docent. Als je je hebt aangemeld voor een groepscursus, krijg je startgarantie. Dit houdt in dat de cursus op de datum waarvoor je je hebt aangemeld ook doorgaat als zich minder dan drie personen hebben aangemeld. In dat geval wordt de cursus voor hetzelfde bedrag als de groepscursus als privécursus gegeven voor één of twee personen op de locatie van de Notuleeracademie in Bosch en Duin. Een privécursus begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur met een uur pauze voor de gezamenlijke lunch. 

Data eerstvolgende groepscursussen

   
Gevorderdendinsdag 23 april 2024Utrecht, hotel Mitland
- VERVALT -dinsdag 21 mei 2024  - VERVALT -
Gevorderden maandag 17 juni 2024Utrecht, hotel Mitland
Beginnersmaandag 2 september 2024Utrecht, hotel Mitland
Beginnersmaandag 28 oktober 2024Utrecht, hotel Mitland
   

 

Lestijd

De groepscursus in Utrecht begint om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur met een uur pauze voor de gezamenlijke lunch.

Aanmelden voor een groepscursus met open inschrijving

Stuur een e-mail naar info@notuleeracademie.nl of vul het contactformulier op de pagina contact online in. Je ontvangt binnen enkele dagen een e-mail van de Notuleeracademie waarin je aanmelding wordt bevestigd. Daarmee is je aanmelding definitief.

Cursus voor Beginners: Leer de basis

In de cursus voor Beginners komt de basis van het notuleren aan bod en je rol als notulist. 

Lees meer over de inhoud van deze cursus bij de pagina 'Notuleren voor beginners'.

Cursus voor Gevorderen: Verbeter je notulen

In de cursus voor Gevorderden leer je om effectiever te notuleren. Je krijgt praktische handreikingen om je notulen te verbeteren. Om de cursus zoveel mogelijk aan je verwachtingen te laten voldoen, krijg je de gelegenheid om voorafgaand aan de cursus een leervraag te formuleren. Je kunt hierbij denken aan de reden waarom je de cursus wilt volgen. Waar loop je tegenaan bij het notuleren en wat wil je verbeteren? Om de docent een indruk te geven van de inhoud waarmee je te maken hebt en de manier waarop jij de inhoud verwoordt, mail je een (geanonimiseerd) verslag naar de Notuleeracademie. De docent neemt je leervraag mee in de cursus. Je krijgt praktische tips die je meteen in praktijk kunt brengen.

Lees meer over de inhoud van deze cursus bij de pagina 'Notuleren voor gevorderden'.

Neem je laptop mee naar de cursus

Neem je laptop mee naar de cursus als je op de laptop wilt (leren) notuleren. Je notuleert tijdens de cursus twee of drie korte gefilmde nagespeelde vergaderingen. Als je nooit eerder op de laptop notuleerde, is de cursus een mooie gelegenheid om dit te oefenen. Je krijgt praktische tips waardoor je eventuele aarzeling om te beginnen aan het notuleren op de laptop verdwijnt.

Factuur

In de bevestigingsmail, die je ontvangt na jouw aanmelding, wordt je gevraagd de gegevens aan te leveren over het factuuradres en de gegevens die van de kant van jouw werkgever op de factuur moeten worden vermeld. Het is de bedoeling dat de factuur is voldaan voorafgaand aan de cursus.

Kosten Groepscursus Notuleren

De kosten voor de groepscursus Notuleren voor Beginners en de groepscursus
Notuleren voor Gevorderden bedragen ieder € 629,52.
Dit bedrag bestaat uit:
cursus: € 450,- plus 21% btw: € 94,50
dagarrangement: € 78,- plus 9% btw: € 7,02